Najbolji maratoni za klađenje

Logo Bostonskog maratona

Bostonski maraton

Bostonski maraton utemeljen je 1897. godine i stoga je najstariji godišnji maraton na svijetu. Održava se svakog trećeg ponedjeljka u travnju (Dan patriota u SAD-u). Maraton je vrlo natjecateljski i smatra se mjerilom izvrsnosti u amaterskom maratonu. To ga čini izvrsnim mjestom za kladioničare da skupe mnogo novca.

Logo Londonskog maratona

Londonski maraton

Londonski maraton postao je poznat po privlačenju najboljih svjetskih trkača. Zbog toga se često naziva "glavna utrka među najvećim svjetskim maratonima." Maraton koristi regulatore tempa kako bi pomogao elitnim trkačima da poguraju brža vremena. Od svog osnivanja 1981., Londonski maraton uvijek se održava u proljeće.

Logo Berlinskog maratona

Berlinski maraton

Berlinski maraton pokrenut je 1974. godine i održava se svake godine zadnjeg vikenda u rujnu. Poput Londonskog maratona, Berlinski maraton također dopušta korištenje mjerača tempa. Što se tiče oklada, ovo je jedan od maratona na kojima možete lako predvidjeti pobjednike prateći njihove nedavne izvedbe.

Imajte nepobjedivu strategiju

Ako se volite kladiti na sportove poput maratona, važno je imati nepobjedivu strategiju i kladiti se odgovorno. Prva strategija je dobro upravljanje bankrollom. To znači odvajanje određenog iznosa novca za klađenje. Strategija vam pomaže osigurati da se samo novac koji si možete priuštiti koristi za sportsko klađenje.

Druga važna strategija je izbjegavanje nagiba. To znači osigurati da ste uvijek trijezni kada birate svoje oklade. Važno pravilo ove strategije je da ako ste ljuti ili uzrujani zbog nečega, u tom trenutku jednostavno izbjegavajte sportsko klađenje. Jednostavno uzmite pauzu ili idite u šetnju jer vam je rasuđivanje začepljeno.

Provođenje istraživanja prije nego što se kladite na sport

Dok tražite najbolje strategije za sportsko klađenje na maraton, jedna stvar koju biste također trebali učiniti ispravno je istraživanje stranica za klađenje na mreži. Ovdje morate razumjeti sportaše koji sudjeluju. Na primjer, preporučljivo je uvijek birati sportaše koji pobjeđuju u većini maratona na kojima su sudjelovali.

Druga važna komponenta koju trebate istražiti su izgledi. Omjeri određuju iznos koji ćete zaraditi ako vaša oklada postane uspješna. Što su veći izgledi, veći ćete iznos zaraditi ako vaša oklada ispadne točna.

Sportsko klađenje

Ako želite više uživati ​​u sportskom klađenju, preporučljivo je da razmislite o stranicama za online klađenje. Online klađenje je praktičnije jer se možete kladiti s bilo kojeg mjesta na prijenosnom računalu, računalu ili mobilnom telefonu. Ali kako se kladiti online?

Prvi korak je identificiranje legalnog casina kojemu je dopušten rad u vašem području. Zatim posjetite stranicu online kladionice i registrirajte se za račun za klađenje. Prednost online klađenja u legalnoj online kladionici je što ima brojne ponude u obliku bonusa za klađenje. Iako redovni igrači podcjenjuju bonuse za klađenje, oni mogu napraviti stvarnu razliku u vašoj ukupnoj dobiti. Možete se čak početi kladiti besplatno s bonusima bez depozita koji će vam dati do 125 USD, a da od vas ništa ne zahtijevaju. Online kockarnice daju ove bonuse kako bi privukle nove igrače na svoje stranice. Samo naprijed i provjerite bonus za klađenje kako biste se besplatno kladili i osvojili pravi novac.

Ako želite uživati ​​u klađenju na maratonskim utrkama, najbolja metoda je korištenje internetskih stranica za klađenje. Jednostavni su za korištenje, nude mnogo informacija o sportašima i imaju mnogo bonusa koji vam omogućuju besplatno klađenje.